irány svédország? – segítek!

Ha azt tervezed, hogy Svédországban keresel állást vagy indítasz vállalkozást, mert itt szeretnél élni hosszú távon – szívesen kalauzollak a teendők között, s elvégzem az elinduláshoz szükséges háttérmunkát, ha ezt igényled.

Mivel a munkapicra való belépés kulcsa a nyelvismeret, svédkurzusokat is kínálok: kezdő, közepes, haladó szinten, s a társalgásra, a nyelvtani ismeretekre fókuszálót, valamint szakmai vagy munkahelyi svédet is. Egyéni időben, tempóban és módon. Online. Svédesen: lazán, de hatékonyan.

Munkám célja, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy megfelelően felkészülj életed meghatározó lépésére és sikeresen megtaláld a Számodra megfelelő munkát és lakhelyet. Vagyis: hogy mihamarabb elérd célodat Svédországban!

Online svédtanár és munkapiaci coach vagyok. 30+ éve élek Stockholmban és 20+ éve dolgozom e pályán. Az itt szerzett tudásomra és tapasztalatomra támaszkodva, biztos vagyok abban, hogy Neked is tudok segíteni, ha Svédország a célod.

Svédország ma is Európa legszolidárisabb társadalmát és egyik legstabilabb gazdaságát mondhatja magáénak, Stockholm pedig a kontinens egyik ‘legélhetőbb’, legzöldebb és leginnovatívabb fővárosa, egyben az egyik legvonzóbb turisztikai célpontja is.

Az Európai Unióba 1995-ben történt belépés óta, a svéd kormány soha nem állított akadályt a magyar polgárok letelepedési és  munkavállalási szándéka elé. Az itt élőkével egyenlő feltételekkel és jogokkal  pályázhatsz a kínált állásokra, az alkalmazás feltételei is ugyanolyanok. A svéd nyelvtudás, az adott munkaterületnek megfelelő színten, elvárt (a munkakörtől függően, B1, B2 vagy C1C2).

Életed e meghatározó lépépésére készülve, személyes konzultáció keretében kaphatsz tőlem választ valamennyi kérdésedre. Ha szükséged van aktuális munkapiaci információkra, célirányos kommunikációs szolgálatra (fordítás, CV- és levél-írás, webes megjelenés, tolmácsolás), vagy online svédtanárra, kérem, írj mailt. Beszéljük meg. Välkommen!

Dragos Erzsébet
tanár, tanácsadó
SVÉDKALAUZ Ⓒ 2011
útban Svédország felé_
Facebook: svédkalauz
Facebook: svédségek

a SVÉD MUNKAPIAC, a SVÉDKALAUZ - ha útban vagy Svédország felé kategória. Címkék: . irány svédország? – segítek! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva